aboutus

Hunan Zechen Fitness Co., Ltd.

companyPics.title
1
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: ZECHEN-GESCHIKTHEID
Aantal werknemers: 50~80
Jaarlijkse omzet: 500000-1000000
Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 90% - 100%
Main product: Crossfit grips, wrist wraps, lifting straps, gymnastic ring,
Ongeveer ons
Inleiding

De Zechengeschiktheid werd gevestigd in Jaar 2016, zijn wij een fabriek hoofdzakelijk zich concentreert vervaardigend allerlei CrossFit-materiaal, zoals Gymnastiekringen, opschorting opleidingsbanden, polsomslagen, verdeelstroppen, crossfit grepen, kniekokers, springtouwen, massageballen en beschermend verband. Wij voeren hoofdzakelijk naar Europa, Amerika, Zuidoost-Azië en Australië enz. uit Al onze producten kunnen zijn customed en brandmerkten.

De Zechengeschiktheid heeft een jong en krachtig team dat sterk de geest van het aanbieden van Hoogste Kwaliteit & de Hoogste Dienst in het gunstigste geval mogelijke prijs aandringt. Wij zijn doel om de uitstekendste, doeltreffende en professionele dienst aan onze klanten over de hele wereld te leveren. Wij nodigen u uit oprecht om ons bij ons op de manier aan te sluiten om een glorierijke toekomst tot stand te brengen.

Geschiedenis

De Zechengeschiktheid werd gevestigd in Jaar 2016, zijn wij een fabriek hoofdzakelijk zich concentreert vervaardigend allerlei CrossFit-materiaal, zoals Gymnastiekringen, opschorting opleidingsbanden, polsomslagen, verdeelstroppen, crossfit grepen, kniekokers, springtouwen, massageballen en beschermend verband. Wij voeren hoofdzakelijk naar Europa, Amerika, Zuidoost-Azië en Australië enz. uit

 
  • 2016, Zechen-Geschiktheid werd gevestigd op 7 Juli 2016. Wij concentreerden ons op allerlei geschiktheidsmateriaal zoals weerstandsbanden, springtouw, gewichtsplaten, domoren, barbells en enz. Wij begonnen als handel drijvend agentschap die al onze producten in jaar 2016 & 2017 delocaliseren.
  • 2017, beginnen wij om onze eigen producten te ontwerpen die op het uitgevoerde verleden worden gebaseerd expercise. Wij begonnen onze eigen productieafdeling allerlei te vervaardigen het stikken van producten zoals Crossfit-handgrepen, de riemen van de Gewichtheffenpols, de geschiktheid van polsomslagen, Opheffende kniekokers, gymnastiek- ringen en enz.
  • 2018, ontwikkelden wij onze de handgrepen van het suèdeleer, geperforeerde microfiber leergrepen, en de grepen van de koolstofhand. De Zechengeschiktheid is het eerste bedrijf maakt microfiber en carbonfiber handgrepen in China. Onze grepen zijn zeer ingestemd met in de markt van de V.S. en Eupearn-geweest.
  • 2019, in jaar 2019, ontwikkelden wij diamantgrepen die zeer goed in Europese markt ook verkochten. Wij hebben ook gewichtheffenriem die zoals in de markt totaal verschillend is ontwikkeld, is onze verdeelstrop 3mm dikte die sterker en duurzamer is voor op zwaar werk berekende opleiding. En wij hebben 3 octrooien voor onze producten gekregen.
  •  
  • 2020, Dit jaar dat wij hebben gehouden ontwikkelend meer producten, zoals rubber met een laag bedekte handgrepen en kevlar grepen. Wij zijn het eerste bedrijf die deze types van grepen in China vervaardigen. Wij ontwikkelden ook de unieke omslagen van de typespols en carabiner gymnastiek- ringen die in in het buitenland markt zeer populair zijn.
  • 2021, houden wij ontwikkelend de nieuwe sery grepen van G dat in diverse soorten vormen wordt gemaakt. Wij maken ook een uniek van de katoenen de omslagenmodel doekpols.
  •  

De Zechengeschiktheid houdt bewegend en groeiend.

 

 

Dienst

> Stevige Ervaring
Wij bieden de superieure dienst hoogstens concurrerende prijzen aan. Dientengevolge, heeft ons product sterke populariteit in Europa, Noord-Amerika en Australische markt bereikt.

> Vrije ontwerp en embleemtekeningen

Wij zullen aan u met een specifieke tekening terugkeren als u uw idee of douaneembleemdetails kent.

> Productievermogen
Wij hebben de installatie van bevloeringshulpmiddelen en injectieinstallatie. Deze zelf-bezeten fabrieken niet alleen verzekeren de kwaliteitscontrole en productieefficiency, maar ook de capaciteit om aan de aangepaste vereisten van cliënten te voldoen. Het citaat op be*werken-omhooggaand punt kan in 24 uren worden aangeboden en het bewerken kan in maximaal zeven dagen worden gebeëindigd.

> OEM/ODM vermogen
Wij hebben R&D-centrum. Al onze producten en productregelen kunnen als OEM orden worden goedgekeurd. Wij keuren ook orden goed om nieuwe modellen of producten te ontwerpen en te vervaardigen. De minimumorde voor OEMs is overeen te komen.

 

 

China Hunan Zechen Fitness Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

China Hunan Zechen Fitness Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens