aboutus
Profiel QC

Systeem voor kwaliteitscontrole

 

De Zechengeschiktheid is een fabriek vervaardigend allerlei CrossFit en geschiktheidsmateriaal zoals Crossfit-handgrepen, Houten Gymnastiek- ringen, ABS Gymnastiek- ringen, Gewichtheffenriemen, de omslagen van de gewichtheffenpols, Gewichtheffenriem, Opheffende kniekokers, CrossFit-Springtouw, de Banden van de Weerstandslijn, het Krijt van het Magnesiumcarbonaat en enz.

 

 

De Zechengeschiktheid heeft een competely strikt Systeem voor kwaliteitscontrole. Wij doen 100%-inspectie voor elke stap in het productieproces.

 
  • Het snijden (in deze stap, doen wij 100%-kwaliteit controlerend elk enige PCs, als om het even welke PCs niet o.k. is, wij moeten opnieuw snijden.)
  • Druk (wij verzenden druk trekkend naar onze klant alvorens wij de embleemvorm maken, zodra onze douane de druktekening bevestigt, wij beginnen om vorm te maken. Vóór druk, plaatsen wij drukplaats volgens de bevestigde druktekening, en wij hebben speciale mensen de drukgrootte bevestigen en plaats, nadat allen worden bevestigd, beginnen wij te drukken. De drukafdeling heeft ook Kwaliteitscontrole, waarborgen zij al drukkwaliteit is o.k. 100%, als om het even welke gebrekkige PCs wordt gevonden, het gaat opnieuw van knipsel is. )
  • Debossing (Debossing wordt gedaan gebaseerd bij druk die, zodra departmant de druk drukpcs overging, afdeling de debossing doet kwaliteitscontrole, als er om het even welke gebrekkige PCs zijn, zij moet toepassing schrijven en verzoeken opnieuw te snijden. Het Debossingsembleem wordt ook gedaan volgens druktekening, controleert onze Kwaliteit die mensen controleren eerste PCs, zodra eerste PCs wordt gedaan, zij zal deboss de rust massa qualitites.)
  • Naaiend (zodra de naaiende afdeling het materiaal van het debossing van afdeling kreeg, doen zij kwaliteitscontrole. nadat bevestigen van alles o.k. is, beginnen zij om het product te stikken. De stikkende afdeling zal het stikken volgens „Productie Portugal“ doen, de „Productie Portugal“ is een document in Zechen-Geschiktheidssysteem dat van alle details van de orde een lijst maakt. De mensen van de kwaliteitscontrole moeten eerste PCs van elke orde controleren, zodra eerste PCs wordt bevestigd, zij beginnen om de rest in de orde te stikken.)
  • Cleanning (Clearning-de producten is van het belangrijkste ding tijdens productie, maken wij al draad schoon, en als om het even welke gebrekkige PCs in deze stap wordt gevonden, zal het teruggekeerd terug naar stikkende afdeling.)
  • Verpakking (de Verpakking is de definitieve stap van de gehele productie, doet packing mensen 100%-kwaliteitscontrole voor elk enig PCs-product. Wij hebben ook de mensen van de Kwaliteitscontrole de definitieve inspectie doen na verpakking)

De Zechengeschiktheid heeft jong en krachtig team, begrijpen wij totaal dat de „KWALITEIT“ het belangrijkste ding in zaken is. Onze producten worden geproduceerd met de Europese norm van de V.S. en die aan aan boord sinds Jaar 2016 zijn uitgevoerd. Wij hebben zeer goede internationale reputatie gekregen en zeer populair tijdens de afgelopen jaren geworden. Wij nodigen u uit oprecht om ons bij ons op de manier aan te sluiten om een glorierijke toekomst tot stand te brengen.

Certificaten
Contactgegevens